Blå Nitril PF

Pudderfri. Kjemikaliefast.

21.01.201614:48 centerplast.no

7575    N-1PF-S 
7576    N-1PF-M 
7577    N-1PF-L 
7578    N-1PF-XL

EN420
EN374
CAT III
EN455

, click to open in lightbox

Relaterte artikler

Engangs-hansker

Engangs-hansker

Engangs-hansker.

Engangs-hansker lages i dag fra mange materialer.

Hansker av denne type lages tradisjonelt sett fra latex eller syntetiske gummiblandinger som feks Nitril, PVC og hybrider (sammensatte materialer).  Det finnes mange typer.  

Materialer som går igjen er stort sett som ovenfor, men avarter til disse finne også.  Feks hansker av PU (Polyurethane), samt hansker som er laget av sammensveiset folie, gjerne folie som består av flere lag med helt spesielle egenskaper.  De enkleste versjonene finnes gjerne ved pumpene på bensinstasjoner.

De fleste Engangs-hansker av Nitril, er vanligvis kjemikalie resistente i Cat III (EN374), og noen også godkjente for matvarekontakt, og eller til bruk innefor helsesektoren bla innenfor smittevern.  De siste nevnte, er da produsert i tråd med EN455.  Det finnes også hansker av Nitril i kirurgisk kvalitet og i sterilisert utgave. 
Nitril er blitt en standard i matvareindustrien.

Engangs-hansker av latex finnes også i mange mange utførelser, avhengig av bruk.  Innen helsesektoren i sterilisert kirurgisk kvalitet, og ellers i renromskvalitet, samt andre til mere generell bruk, som feks i husholdningen hjemme eller i ferskvaredisken på matbutikken.

Ta kontakt!

Email: office@hansker.no

Tel:  755 66500