Fiskerihansker

Fiskerihansker

Fiskerihansker
..

Fiskerihansker er et vidt begrep, og varierer på form (passform), størrelser og egenskaper, og ikke minst hvor i kjeden de brukes.
I vår verden er de delt opp i underkategorier;

Center Soft
Elite-W
14-serien
15-serien
16-serien
Pandagrip

Hver underkategori har sin spesielle design.

Center Soft som er det nyeste tilskuddet, er hansker som er laget av PVC, men med litt andre egenskaper enn de øvrige.  Hanskene er smale, tettsittende, samtidig som anatomisk riktige, og har unikt sterkt för av nylon. Overflaten i grepet er belagt med et spesielt granulat av PVC. Vanntett.

Elite-W har vårt standard PVC-belegg, har et innerför av bomull eller nylon.  Vinter-modellen har benevnelsen "med för".  Børstet Jersey bomull som innerför. Vanntett.

14-serien har tykt- eller tynt för av bomull eller nylon.  14-serien har lang oljearm, totalt 67cm lang. Vanntett.

15-serien leveres i lang- eller kort utgave.  Bruksområdene er forskjellige, men i båt og på land hvor vann er tilstede i store mengder, brukes gjerne den lange versjonen. I tørrere miljø, brukes gjerne den korte utgaven.  Vantett.

16-serien består av votter.  Har tykt-eller tynt för av bomull.  Har kort og lang utgave.  Romslig inni, og kan uten problem ha et ekstra för inni for å skape ekstra isolasjon mot kulde.

Pandagrip er en uforet hanske i ren latex.  Glatt innvendig, og med ruflet grep utvendig.  Brukes ofte i oppdrettsnæringen, lett å rengjøre-vaske.

Ta kontakt!  

Email:  office@hansker.no

Tel:  755 66500