FAQ om GRABBER

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM GRABBER. Det knytter seg alltid spesielle spørsmål om bruken av spesielle produkter. Man er usikker på fremgangsmåte, praktisk bruk, farer- og mulighet for uhell. Her er noen aktuelle spørsmål og svar.

Er Grabber Warmers giftig?

-Nei!


Hva hvis kjæledyret mitt spiser Grabber Varmere?

-Våre produkter er ikke ment å inntas. Hvis kjæledyret spiser Varmere, bør du kontakte vetrinær snarest.


Kan Grabber Warmers gjenbrukes?

-Nei, Grabber Warmers er ment for engangs bruk.

Er det trygt å reise med fly og / eller skip Grabber Warmers?

-Absolutt, ifølge våre HMS-datablad. Vi tilbyr også et brev om våre Warmers er trygge for flyselskapet.

Kan jeg bruke en Grabber Varmere direkte på huden min?

-Grabber Warmers genererer varme. Noen mennesker kan oppleve økt følsomhet for høye temperaturer, eller de kan ha vansker med å bestemme når varmeren er for varm. Våre produkter er trygge å håndtere og bruke, så lenge du bruker dem riktig. Unngå direkte kontakt mot hud.

Hvorfor er noen Grabber Warmers varmere og vare lenger enn andre?

-Både maksimal varmen av produktet og lengden av reaksjonen kan være svært strengt kontrollert av den kjemiske formulering og mengden luft tillatt i varmere. Avhengig av dine behov, finnes det sikkert en Grabber Varmer for deg og ditt behov.

Hvordan fungerer Grabber Warmers?

-Grabber Warmers fungerer på bakgrunn av en kjemisk reaksjon mellom luft og noe tilsvarende rust. De varmende ingrediensene er jern, vann, cellulose, vermiculite (leire), aktivert karbon og salt. Den varme prosessen foregår på denne måten:

-Når jernet inne i posen utsettes for oksygen, starter det oksidering, og derfor produserer det varme ("Luft Aktivert"). Når jernet oksiderer, produseres det jernoksid, ofte referert til som vanlig rust. Saltet fungerer som en katalysator. Karbonet hjelper til og sprer varmen. Leiren (vermiculite) brukes som en isolator for å holde på varmen, og cellulose er lagt til som en filler. Alle disse ingrediensene er omgitt av en polypropylen-pose. Polypropylen gjør at luften ikke kan trekke inn og gjennomsyre ingrediensene inni posen, samtidig som den holder på fuktigheten i ingrediensene.

Kan Grabber Warmers brukes for frakt dyr / kjæledyr?

-Grabber Warmers brukes av kjæledyr-industrien over hele verden, f. eks. med mange arter av fugler, sirisser, fisk og reptiler, for å holde dem varme under transport. Grabber Warmers brukes til å gi varme i spesialiserte jakker for hunder utendørs.

Grabber Warmers er ment for engangsbruk og er tilgjengelig med varighet i fra 5 til 24+ timer, avhengig av hvilket produkt man har valgt.